Nënshkruhet marrëveshja për trajtimin e ujërave të zeza në Gjakovë
24/10/2014

Nënshkruhet marrëveshja për trajtimin e ujërave të zeza në Gjakovë me drejtoreshen e Bankës Gjermane KFW për Kosovë Esther Gravenkotter dhe drejtorin e Ujësjellësit Rajonal Radoniqi.
Ismet Ahmeti nënshkruan sot marrëveshjen për ndërtimin e fabrikës për trajtimin e ujërave të zeza në komunën e Gjakovës.

Projekti kalon shumën prej 16 milionë euro nga të cilat 13.6 milionë do të financohen nga Qeveria Gjermane dhe Zvicerane.