K.R.U.”Radoniqi” përzgjedhet nga ZRRUK si kompania më e suksesshme ne Kosovë

22-09-2015

Me dt. 22.09.2015, K.R.U.”Radoniqi” ka mbajtur takim me media ku ..

K.R.U.”Radoniqi” përzgjedhet nga ZRRUK si kompania më e suksesshme ne Kosovë

22-09-2015

Me dt. 22.09.2015, K.R.U.”Radoniqi” ka mbajtur takim me media ku ..

Vizita e Kryetares së Komunës së Gjakovës në K.R.U.”Radoniqi”

21-08-2015

Në kuadër të bashkëpunimit në mes K.R.U.”Radoniqi” dhe Komunës së Gjakovës

Përurohet rrjeti i ujësjellësit në fshatin Rakovinë

29-07-2015

Me dt. 28.07.2015 është bërë përurimi i rrjetit të ujësjellësit në fshatin Rakovinë.

Njoftim për konsumatorë

22-05-2015

K.R.U. ”Radoniqi” njofton konsumatorët se për çfarëdo pakënaqësi apo vërejtje ..

K.R.U.”Radoniqi” realizon projektin e rradhës

24-04-2015

Me dt. 22.04.2015 K.R.U.”Radoniqi” në bashkëpunim me firmat gjermane ”Ingutis” dhe “Dringër &Scheidel” ..

Marrëveshje Mirëkuptimi

21-04-2015

Komuna e Rahovecit të cilën e përfaqëson Kryetari i Komunës Z.Idriz Vehapi ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me K.R.U.”Radoniqi” SH.A.- Gjakovë ..

Njoftim për qytetarë

14-04-2015

K.R.U.”Radoniqi” apelon tek qytetarët se si rezultat i ngritjes së temperaturave ..

Rehabilitimi i gypit të Ujësjellësit

20-04-2015

K.R.U.”Radoniqi” ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi ..

Apel per qytetaret!

14-04-2015

K.R.U.”Radoniqi” apelon tek qytetarët ..

Njoftim për ndalimin e peshkimit

31-03-2015

VËREJTJE: Ndalohet rreptësishtë peshkimi si dhe çfarëdo aktiviteti tjetër i cili indirekt pengon shumëzimin e peshqve në periudhën prej 01 prill deri me 01 qershor.

Njoftim për konsumatorë

31-03-2015

K.R.U. ”Radoniqi” njofton konsumatorët të cilët nuk i kanë kryer obligimet ndaj shërbimeve të Ujësjellësit dhe Kanalizimit.

Trajnimi "Metodat e rehabilitimit per rrjetat e ujit te pijes"

03-03-2015

Me dt. 19.02.2015 në K.R.U.” Radoniqi”, respektivisht në Stacion të Filtrimit është mbajtur takimi me temë: Monitorimi i brendshëm i cilësis së ujit

Takimi i mbajtur në S.F

26-02-2015

Kompania KRU”Radoniqi”sh.a eshte perfituese e një granti te financuar nga GIZ“Riparimi gypit ujesjellesit te gjate prej 250m.

Inagurimi i projekteve K.R.U "Radoniqi"

15-12-2014

Vlera e përgjithshme e këtyre projekteve kap shifren 1.073.948 Euro.

Nënshkruhet marrëveshja për trajtimin e ujërave të zeza në Gjakovë

25-10-2014

Ismet Ahmeti nënshkruan sot marrëveshjen për ndërtimin e fabrikës për trajtimin e ujërave të zeza në komunën e Gjakovës.

KRU"RADONIQI" NDIHMON K.K GJAKOVE ME 10500 EURO

24-05-2013

Komuna e Gjakovës, së bashku me korparatat dhe kompanitë më të mëdha të vendit organizuan Gala mbrëmje, e cila është mbajtur në restoranin "President". Kjo gala mbrëmje është organizuar me qëllim të krijimit të fondeve për rregullimin e ambientit të parkut në qendër të qytetit.

NE VENDIN E PARE KRU "RADONIQI"

03-09-2014

KRU Radoniqi. Sh.a - Njofton te gjithë konsumatorët vete dhe te gjithë qytetaret se me date 03.09.2014

APEL PER MOS KEQPERDORIM TE UJIT

13-08-2014

Komuna e Gjakovës, së bashku me korparatat dhe kompanitë më të mëdha të vendit organizuan Gala mbrëmje, e cila është mbajtur në restoranin "President". Kjo gala mbrëmje është organizuar me qëllim të krijimit të fondeve për rregullimin e ambientit të parkut në qendër të qytetit.