KRU"RADONIQI" NDIHMON K.K GJAKOVE ME 10 500,00 EURO
11/06/2014

Komuna e Gjakovës, së bashku me korparatat dhe kompanitë më të mëdha të vendit organizuan Gala mbrëmje, e cila është mbajtur në restoranin "President". Kjo gala mbrëmje është organizuar me qëllim të krijimit të fondeve për rregullimin e ambientit të parkut në qendër të qytetit. Nga ky evenimet është arritur që të mblidhen mjete në vlerë prej 44,755 euro.

Ne Gala mbremjen e organizuar nga kryetarja e KK te Gjakoves e cila u mbajte ne Hotel PRESIDENT KRU Radoniqi ndihmone mese shumti nga kompanite prezente duke vlersuar bashkpunimin, kopmania e dyte ishte procredit bank me 10.000 euro.