Njoftim për konsumatorë
14/04/2015

K.R.U.”Radoniqi” apelon tek qytetarët se si rezultat i ngritjes së temperaturave të cilat kanë filluar dhe do ti përcjellin ditët në vazhdim të tregojnë kujdes gjatë përdorimit të ujit. Çdo keqpërdorim i ujit nga ana e qytetarëve do të zbulohet nga ekipet tona në teren dhe do të shqiptohen dënimet sipas rregullores.

K.R.U. “Radoniqi”kërkon mirëkuptimin tuaj dhe lut qytetarët në bashkëpunim!