Njoftim për konsumatorë
17/03/2015

K.R.U. ”Radoniqi” njofton konsumatorët të cilët nuk i kanë kryer obligimet ndaj shërbimeve të Ujësjellësit dhe Kanalizimit (shërbime të cilat i ofron K.R.U.”Radoniqi”), nuk mund të pajisen me leje për pëlqim parimorë.

Kjo urdhëresë ka hyrë në fuqi në me dt. 17.03.2015.

K.R.U. ”Radoniqi” falënderon konsumatorët për mirëkuptim!